CERTIFICATEN EN GOEDKEURINGEN

KWALITEITSCONTROLE

Interne controles

De kwaliteit van de profielen wordt elke dag gecontroleerd door experts uit het laboratorium. Zij kijken naar alle eigenschappen van zowel de grondstoffen en geperste profielen als kant-en-klare raam-deursystemen. Dit is in lijn met de strengste Europese normen. De afmetingen, kleur, thermische stabiliteit, hoekverbindingen en montage worden regelmatig geverifieerd.

 

De kant-en-klare aluminium ramen en deuren worden gecontroleerd op luchtdoorlatendheid, windbestendigheid en waterdichtheid. Deze strenge interne controles waarborgen de buitengewone kwaliteit van ons aluminium schrijnwerk.

Erkende kwaliteit

Onze systeemleveranciers streven altijd naar certificaten voor onze producten, zelfs wanneer dit niet wettelijk vereist is. Op die manier laten ze zien hoe belangrijk kwaliteit voor hen is.

 

Het beste bewijs zijn de talrijke goedkeuringen van verschillende organisaties zoals de Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw (BUgb) en ATG Technische Goedkeuring, evenals KOMO-certificaten, uitgegeven door Kiwa en SKG.

Gecertificeerd product en montage

Bevoegde certificeringsinstanties zoals Kiwa in België voeren regelmatig extern toezicht uit op de conformiteit van de productie met de gepubliceerde goedkeuring. In dit kader werkt Kiwa onder meer samen met de firma Deceuninck ten behoeve van een Sector Specifiek Keurmerk (SSK). Dit etiket gaat veel verder dan de Europese CE-norm en biedt een nog zekerder garantie dat zowel de productie (SSK 2001) als de montage (SSK 2002) van raam- en deursystemen professioneel verlopen.

Het accreditatiebereik wordt regelmatig uitgebreid. Zo voldoen wij aan de steeds strenger wordende eisen van de markt.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.