superal-out-aliplast

SUPERIAL OUT

SUPERIAL OUT

SUPERIAL OUT is een systeem van aluminium ramen die naar buiten draaien en kiepen. Het kan worden voorzien van draaischarnieren of klepscharen. Met het beslag kan de raamvleugel van onder of boven naar buiten kiepen.

INBOUWDIEPTE75MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL76MM
SAMENSTELLING MET BEWEEGBARE STIJL91MM
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE14-61MM
UWvanaf 1,41W/m2k
WATERDICHTHEIDE900
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4
WINDBESTENDIGHEIDC5/B5

 

 

 

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.