MC WALL MC GLASS

MC WALL MC GLASS

Aluminium gevels met het systeem MC WALL i MC GLASS zijn een ideale oplossing voor het creëren van hoge glazen vliesgevels.

Aluminium gevels met het systeem MC WALL zijn hoofdzakelijk bestemd voor hoge gebouwen en losstaande huizen met eigenaars die zich een modern uiterlijk van hun gebouw wensen. Het rijke aanbod aan maskerende lijsten zorgt voor een brede keuzen aan visuele effecten van de buitenkant.

MC GLASS aluminiumgevels creëren een plat glazen oppervlak zonder zichtbare profielen. Van de buitenkant zijn alleen glazen opvullingen te zien die van elkaar worden gescheiden door naden die zijn gevuld met siliconen.

VISUELE BREEDTE VAN DE STIJL-GRENDEL55MM
STIJLDIEPTE10-326MM
GRENDELDIEPTE10-294mm
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE4-59mm
UF VANAF 0,66 W/M²K VOORMC GLASS
UF VANAF 0,84 W/M²K VOOR MC WALL
LUCHTDOORLATENDHEIDAE1300 dla MC GLASS
WATERDICHTHEIDRE1500 dla MC GLASS
LUCHTDOORLATENDHEID KLASSEAE1300 dla MC WALL
WATERDICHTHEIDRE1800 dla MC WALL

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.