imperial

IMPERIAL

IMPERIAL

IMPERIAL is een driekamer raam-deursysteem met thermo-isolatie waarmee vele soorten ramen en deuren kunnen worden vervaardigd naar gelang de toepassing en specifieke vereisten op het gebied van functionaliteit, isolatie en esthetiek. Het IMPERIAL-systeem heeft een breed spectrum aan beschikbare raamconstructies: kiepramen, draairamen, draai-kiepramen, kiep-schuiframen, naar binnen en naar buiten openende ramen en deuren (openend naar buiten, naar binnen, met een of twee vleugels, met bovenlicht).

 

Het grote scala aan beschikbare profielen met dit systeem maakt het mogelijk om de vereiste esthetiek en bestendigheid te bewerkstelligen. De profielen kunnen ook worden verbogen zodat er allerlei soorten bogen kunnen worden gecreëerd.

INBOUWDIEPTE65MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL100MM
SAMENSTELLING MET BEWEEGBARE STIJL149MM
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE4-51MM
UWvanaf 1,28 W/m2K
WATERDICHTHEIDE1350
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4
WINDBESTENDIGHEIDC4

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.