GENESIS-75-OUT-Aliplast

GENESIS 75 OUT

GENESIS 75 OUT

GENESIS 75 OUT is een modern systeem van „Engelse” ramen die naar buiten draaien en kiepen. Genesis 75 Out wordt gekenmerkt door het feit dat het profiel en de vleugel aan de buitenkant in één vlak liggen. Dergelijke ramen kunnen worden voorzien van twee soorten scharnieren: draai- en schaarscharnieren.

INBOUWDIEPTE75MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL112,5MM
SAMENSTELLING MET BEWEEGBARE STIJL180MM
BEGLAZINGDIKTETOT 59mm
UWvanaf 1,01 W/m2K
WATERDICHTHEID2400 Pa
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4
WINDBESTENDIGHEID2400 Pa

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.

 


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.