decalu-88-standard

DECALU 88 STANDARD

DECALU 88 STANDARD

Moderne DECALU 88 STANDARD aluminium ramen met een klassiek en tijdloos uiterlijk. De platte buitenzijde van het raam en de slanke, klassieke profielen maken deze serie zowel geschikt voor moderne bouw als voor renovaties. Decalu 88 Standard is een basissysteem waar andere moderne Decalu-systemen voor aluminium ramen op geënt zijn.

INBOUWDIEPTE88MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL83MM
SAMENSTELLING MET BEWEEGBARE STIJL110MM
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE21-70MM
UWvanaf 0,6 W/m2K
WATERDICHTHEID2250Pa
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4

 

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.