DECALU 88 HIDDEN

DECALU 88 HIDDEN

DECALU 88 HIDDEN is een oplossing voor aluminium ramen waarbij de raamvleugel verbogen is achter het aluminium frame, waardoor het niet te zien is van buiten. Deze oplossing wekt de illusie dat de ramen niet open kunnen.

Aluminium ramen met „verborgen vleugel” zijn vooral erg geliefd onder architecten bij het ontwerpen van hogere kantoorgebouwen, woningen en gevels. Deze oplossing levert een streng en futuristisch uiterlijk op.

INBOUWDIEPTE88MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL83MM
SAMENSTELLING MET BEWEEGBARE STIJL111,5MM
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE12-59MM
UWvanaf 0,7 W/m2K
WATERDICHTHEID2400Pa
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4

 

 

 

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.