Decalu-101-scand

DECALU 101 SCAND

DECALU 101 SCAND

Aluminium ramen met het systeem DECALU 101 SCAND kunnen 180 graden worden gekanteld dankzij een speciale constructie van beslagscharen. Deze oplossing garandeert comfortabele toegang tot de buitenkant van het raam van binnen, wat bijvoorbeeld erg handig is tijdens onderhoud of het lappen van de ramen.

INBOUWDIEPTE101MM
SAMENSTELLING PROFIEL + VLEUGEL114,8MM
MAXIMALE BEGLAZINGSDIKTE12-61mm
VLEUGELGEWICHTtot 80kg
DRAAIING180 garden
UWvanaf 0,8 W/m2K
WATERDICHTHEID1800Pa
LUCHTDOORLATENDHEIDKlasse 4

 

 

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.