CW-reynaers

CW50 CW50-SC

CW50 CW50-SC

Curtain Wall 50 is een gevel-daksysteem met onbeperkte ontwerpvrijheid en een maximale hoeveelheid daglicht binnen. De verschillende constructiemodellen zijn zowel bedoeld voor buiten als binnen in het gebouw. Aluminium gevels met het standaard CW50-systeem worden gekenmerkt door oplossingen met gebruik van externe aandrukplaten.

Curtain Wall 50-SC – aluminium gevels bieden de mogelijkheid tot het creëren van een plat vlak aan de buitenzijde. In dit systeem is het glas mechanisch vastgezet en zie je van buiten alleen spleten die zijn opgevuld met constructiesilicoon.

VISUELE BREEDTE VAN DE STIJL-GRENDEL50MM
STIJLDIEPTE42-230MM
GRENDELDIEPTE5-193MM
UF VANAF0,8 W/M²K
WATERDICHTHEID1200PA

Wij hebben een rijke collectie kleuren voor onze producten.

RAL

Alle aluminium ramen, deuren en constructies in ons assortiment zijn verkrijgbaar in het complete RAL-palet van 213 kleuren (mat en glans) evenals met de structuren zand en metallic.

Daarnaast bieden wij schrijnwerk met geanodiseerd aluminium (gegalvaniseerd aluminium), dat beter bestand is tegen corrosie. Er kan worden gekozen uit anodische lagen in lichte en donkere tinten, met gebroken of geborstelde afwerking, in de kleuren goud, zilver, zwart, champagne, brons, olijf en inox.

In ons aanbod vind je ook houtachtige kleuren. Vraag de handelaars naar de beschikbare opties

Let op: bekijk voordat u een keus maakt eerst een fysieke kleurenstaal. Sommige tinten kunnen in het echt afwijken van wat u ziet op de website.


Deze website maakt gebruik van cookies om diensten op het hoogste niveau te kunnen leveren. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.